PhoSee > Artikler > > Tips og Tricks > Opdater firmwaren på dit kamera

Opdater firmwaren på dit kamera

Til tider kan det ske at en producent af kamera, blitz eller andet udstyr, udsender en firmware opdatering. Disse opdateringer har til formål at rette fejl og mangler i udstyret, men også at tilføre nye funktioner.
Det er derfor vigtigt at holde sig opdateret så man får det fulde udbytte af sit udstyr!
Videoen herunder gennemgår opdateringen af et Canon EOS 7D fra firmware version 1.2.5 til 2.0.0.
Selvom kameraet måske ikke er det samme som dit, eller måske er af et helt andet mærke, så kan du stadig bruge videoen som en guide.
Fremgangsmåden er nemlig meget lig den på andre producenter.Share with facebook Share with twitter Share with myspace Share with online media

Relaterede artikler

Nikon lancerer nyt DSLR - Niko...
Nikon lancerer i dag D3200 - et nyt, let anvendeligt digitalt spejlreflekskamera til førstegangs DSLR-brugere. Det har den s... Læs mere.
SB-910: Lysets mester...
Nikon lancerer i dag et splinternyt flagskib i-TTL (intelligent TTL) Speedlight - Nikon SB-910 – der erstatter det højt ans... Læs mere.
Nifty Fifty...
I fotoverdenen falder man nogle gange over sætningen "Nifty Fifty". Nifty fifty betyder, "Fiks halvtredser". Det lyder lidt... Læs mere.

Kommentar Sorteringsrækkefølge
06/09-2012 10:37 #1
Fint med en gennemgang. Jeg har ikke lige set videoen, men jeg vil gerne lige tilføje, at jeg selv havde problemer med at opdatere firmwaren på mit 7D, når jeg trak .FIR-filen over på mit CF-kort.
Jeg lagde den hvor jeg skulle, men jeg blev nægtet adgang hver gang.
Til sidst prøvede jeg med EOS Utility, og der gik det som en leg. Bare lige et råd, hvis der er andre der oplever lignende.
Mvh Jacob ■□■□

06/09-2012 13:48 #2
Tak for den fine demonstration. Den er god at have i baghovedet, når jeg snart skal opdatere mit kamera. Også tak for tippet til Skyggen.
Bedste hilsener fra Peter - en amatør med et Canon http://www.peternielsen.eu

07/09-2012 19:50 #3
Glimrende gennemgang - tak :-)
mvh erik

21/09-2012 14:59 #4
Super.
Anede ikke at man kan opdaterre et kamera. men hvorfor ikke.
Venlig HilsenAnne Svendsen

09/10-2012 01:08 #5
Meget illustrativt (0:"
Mange hilsner: Henri

03/08-2013 01:05 #6
Fin video Martin. Jeg valgte at opdatere firmvaren via EOS-utility (som først blev opdateret ) og det kørte uden problemer...man skal bare gøre som der skrevet står i medfølgende manual. Så nu kan jeg bruge min
2x extender på 300mm. ( og vupti 600mm. f/8 ) Men det kræver meget lys eller superhøj iso og en yderst rolig hånd - - - nok bedst med stativ.
mvh. Sanne

Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.